Cine sunt?

Sunt Radu Mihail FILIP, 26 de ani, din Bucuresti; am absovit două facultăți (până acum, nu vreau să fac un sport din asta): Facultatea de Stiinte Politice din S.N.S.P.A. și Facultatea de Comert din A.S.E.; sunt liberal traditional; îmi place „Cel mai iubit dintre pământeni” si „Nasul”; îl ascult pe Louis Armstrong si Frank Sinatra (+Rammstein, Metallica, Paraziții, Margineanu).

 

Ce am devenit?

Am devenit în primul rând fiu si frate. Apoi , pe rând, prieten, „absolvent” al Grădinitei nr. 73 (Grădina cu cai), Scolii Generale 174, Liceului nr.5, Facultătii de Sttiinte Politice, Facultatii de Comert.M-am născut liberal si nu am devenit liberal. Am devenit pentru o scurtă perioadă doctorand. Apoi salariat.

Acum scriu pe blog. Cochetez cu jurnalismul, flirtez cu viata, iubesc o fată frumoasă si imi permit luxul de a visa visurile mele. Am câstigat prieteni, mai multi prieteni, cunostinte, amici, relatii, pile, o mentiune si un premiu la Olimpiadele Comunicării, o bursă, niciodată la Loto sau sub capacele de suc sau de bere. Am pierdut timp stând degeaba sau căutând perfectiunea, investind  încredere în oameni care nu iti strângeau mâna. Am căutat loialitate si calitate umană înainte de competentă (se dobândeste) si profesionalism. Am avut încredere în oameni. Încă mai am.

Ce vreau să devin?

1. un om mare

2. politician cu principii (solide)

3. tată

4. să scriu un roman despre viata mea si nu numai

5. bogat

Reclame

17 răspunsuri to “Cine sunt?”

 1. imi place super mult!!!!!

 2. sa te realizezi si ne vd pe 12 iulie. sau mai devreme dc mai vii la ant, in vizita.

 3. fii capitanul nostru;)

 4. O sa devii exact ce iti doresti si o sa iti traiesti visurile, nu doar sa le viseyi. Meriti. Asa iti trebuie! 🙂

 5. Noroc !!! E pacat ca persoane ca tine sa nu le fie recunoscute meritele !!!

 6. Mult succes in viatza politica 😉

 7. Sper ca drumurile în viaţa (politică) să ni se interesecteze… nu ca adversari.

 8. Sunt convins ca o sa le realizezi pe toate! Cat despre mine, pot sa-ti spun ca te sustin. Cand te-am cunsocut acum 4 ani, erai inca student dar potentialul era destul de clar. Multa bafta!

 9. Bun! Imi place mult prezentarea..dar intrebarea mea este: Esti fan Auguste Renoir?..daca da..ai tot creditul meu:) Bafta multa!

 10. Daca as spune ca sunt fan Renoir, mi-ar creste creditul si nasul in aceiasi proportie. Nu ma pricep la pictura, muzica, sculptura sau orice arta frumoasa. Sunt un ignorant, dar imi plac lucrurile frumoase bine facute. „Le Moulin de la Galette” este unul dintre tablourile preferate. Imi plac si Caravagio, Valasquez, Botticeli. Nu sunt un artist ci un admirator al artistilor. Un profan care ii cerceteaza.

 11. Apreciez sinceritatea :), deci „creditul” e acolo. Nici eu nu sunt o artista..ci doar o mare „devoratoare” de arta de orice tip..am terminat aceeasi facultate ca tine, numai ca la un an dupa promotia ta :), asa ca inteleg perfect unghiul din care vezi lucrurile. Oricum „creditul” exista din facultate, de la discursurile tale incurajatoare :P..Iti doresc in primul rand sa implinesti punctul 4, nu vreau sa para scortos..dar e ceea ce cu adevarat ramane ;).

 12. Bine ca ai gasit raspunsul la aceasta intrebare. Unii mai sapa…:)

 13. Sa traiesti Radule 🙂

 14. Dragutza prezentare!!!Ai tot ce trebuie sa reusesti.

 15. Dar pentru altii ce ai de gand sa faci ?

 16. super.bravo.bafta.

 17. Imi place tare mult cum ganditi voi tinerii,asta inseamna sa privim spre un viitor mai bun.Am incredere si sper ca si baiatul meu sa gandeasca asa ca tine.Succes!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: